Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  500% zabave. Otkrijte sistem za informisanje i zabavu na Fiatu 500.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY™

  Zahvaljujući podršci Apple CarPlay aplikacije, možete da povežete iPhone sa Uconnect™ radijom sa 7" HD ekranom i da pratite navigaciju, obavljate pozive, šaljete ili primate poruke i slušate Apple Music, audio knjige ili podkastove, ne skrećući pažnju sa puta. CarPlay možete kontrolisati pomoću Siri glasovnog servisa ili ekrana osetljivog na dodir. Dostupno kao opcija.

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.a

  Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje

  ANDROID AUTO™

  500 Cult je kompatibilan sa Android Auto aplikacijom. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte mapama, muzikom, kontaktima i sl., bez ugrožavanja vaše bezbednosti. Zahvaljujući interfejsu prilagođenom korisniku, vaše aplikacije će se pojaviti na Uconnect™ 7” HD ekranu organizovane u lako čitljive stranice. Možete da slušate Apple Music preko Android Auto™ aplikacije za preuzimanje 50 miliona pesama bez reklama koje zajedno čine beskrajnu plejlistu.Dostupno kao opcija.

  Google, Google Play i Android Auto™ su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

  Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje

  MOPAR® CONNECT

  Zahvaljujući svojoj tehnologiji sledeće generacije Mopar® Connect, vaš automobil će vam uvek biti pri ruci, gde god da se nalazite. Koristite ga da zaključate ili otključate vrata, saznate gde ste se parkirali, dobijete obaveštenja o kretanju, kao i trenutnoj brzini vašeg vozila. Push notifikacije vam neće dozvoliti da u vozilu zaboravite nešto važno. Dostupno kao opcija.