Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Povežite se sa svojom idejom informisanja i zabave: zahvaljujući UConnect 7’’ radio DAB, kompatibilnosti sa Apple CarPlay i integraciji Android Auto™ aplikacije.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY™

  Zahvaljujući podršci Apple CarPlay aplikacije, možete da povežete iPhone sa Uconnect™ radijom sa 7" HD ekranom i da pratite navigaciju, obavljate pozive, šaljete ili primate poruke i slušate Apple Music, audio knjige ili podkastove, ne skrećući pažnju sa puta. CarPlay možete kontrolisati pomoću Siri glasovnog servisa ili ekrana osetljivog na dodir.

  CarPlay™, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

  Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje.

  ANDROID AUTO™

  500 C Connect ima integrisanu Auto™aplikaciju. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte mapama, muzikom, kontaktima i sl., bez ugrožavanja vaše bezbednosti. Zahvaljujući interfejsu prilagođenom korisniku, vaše aplikacije će se pojaviti na Uconnect™ 7” HD ekranu organizovane u lako čitljive stranice .Možete da slušate Apple Music preko Android Auto™ aplikacije za preuzimanje 50 miliona pesama bez reklama koje zajedno čine beskrajnu plejlistu.

  Google, Google Play i Android Auto™su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

  Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje.

  BEATS

  Neka se čuje vaša strast prema muzici: uživajte u opcionom Beats Audio Hi Fi sistemu, sa 8-kanalnim DSP pojačalom, 6 zvučnika i sabvuferom, ukupne snage 440 W.

  MOPAR®  CONNECT

  Zahvaljujući Mopar® Connect tehnologiji sledeće generacije, vaš automobil će vam uvek biti pri ruci, gde god da se nalazite. Koristite ga da zaključate ili otključate vrata, saznate gde ste se parkirali, dobijete obaveštenja o kretanju, kao i trenutnoj brzini vašeg vozila. Push notifikacije vam neće dozvoliti da u vozilu zaboravite nešto važno. Dostupno kao opcija.