Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Potpuno novi Cinerama Infotainment sistem novog Fiat 500 hečbek, sa svojim svetlim ekranom od 10,25" uvek je širok i jasan ispod vaših očiju. Ultrabrzi Bluetooth povezuje sve pametne telefone u automobilu na manje od 5" od momenta otvaranja vrata. Interfejs sličan pametnom telefonu, sa prilagodljivim rasporedom na ekranu, čini vaš info-zabavni sistem lakim za korišćenje. Prepoznavanje govora na prirodnom jeziku omogućava interakciju jednostavnim izgovaranjem “Hey Fiat”; potpuno integrisana navigaciona platforma pokazuje vozačima u toku saobračaja informacije, kamere za brzinu, parking, EV stanice i informacije o vremenu odredišta. 3D mapa se može vizuelizovati i na 7” digitalnom klasteru. Novi 500 hečbek ima bežični punjač za mobilne uređaje koji je uvek povezan i puni.

  Infotainment

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY*

  Povežite svoj iPhone sa ekranom osetljivim na dodir i kontrolišite Apple CarPlay bežično pomoću Siri glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir. Bežični Apple CarPlai je pametniji i bezbedniji način da koristite svoj iPhone u automobilu. Možete da dobijete uputstva, da upućujete pozive , šaljite i primajte poruke i slušajte Apple Music, audio knjige ili podkastove dok ste i dalje fokusirani na put.

  Kliknite ovde dada istražite kompatibilne uređaje.

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znaci kompanije Apple inc.

  *Dostupnost aplikacije može se razlikovati zavisno od tržišta. Proveriti sa dilerstvom pre kupovine.

  WIRELESS ANDROID AUTO™*

  Potpuno novi 500 hečbek je takođe kompatibilan sa Android Auto™ i može se povezati bežično (sa kompatibilnim telefonima). Kada se vaš pametni telefon poveže sa automobilom, interfejs prilagođen korisniku prikazuje vaše aplikacije na ekranu osetljivom na dodir. Možete da upravljate muzikom i kontaktima, a zahvaljujući Google mapama možete direktno da istražujete mape, uslove saobraćaja u realnom vremenu sa ekrana osetljivog na dodir i bez ugrožavanja bezbednosti.

  Google, Google Play, Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

  Da biste koristili Android Auto na ekranu automobila, trebaće vam vozilo kompatibilno sa Android Auto, Android telefon koji koristi Android 5.0 ili Iconer i aplikacija Android Auto.
  Da biste koristili Android Auto Vireless, moraćete da imate nešto od sledećeg
  • Bilo koji pametni telefon sa Android 11.0 i Vi-Fi mrežom od 5 GHz. U Evropskoj uniji pametni telefoni moraju da ispune dodatne regulatorne zahteve da bi koristili Vi-Fi mrežu od 5 GHz u automobilu.
  • Google ili Samsung pametni telefon sa Android 10.0.
  • Samsung Galaki S8, Galaki S8 + ili Note 8 telefon koji koristi Android 9.0.

  Kliknite ovde da istražite kompatibilne uređaje.

  *Dostupnost aplikacije može se razlikovati zavisno od tržišta. Proveriti sa dilerstvom pre kupovine.