Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Povežite vaš smartphone sa novim (500X)RED i uživajte u stvarima koje najviše volite: otkriji UconnectTM 7’’ HD touchscreen radio.

   
  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Zahvaljujući podršci Apple CarPlay aplikacije, možete jednostavno da povežete vaš iPhone sa Uconnect™ HD ekranom od 7" i da pratite navigaciju, obavljate pozive, šaljete ili primate poruke i slušate Apple Music, audio knjige ili podkaste, ne skrećući pažnju sa puta. CarPlay možete kontrolisati pomoću Siri glasovnog servisa ili ekrana osetljivog na dodir.

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

  Kliknite ovdeda pregledate kompatibilne uređaje

  ANDROID AUTO™

  (500X)RED ima integrisanu Android Auto™ aplikaciju. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte mapama, muzikom, kontaktima i sl., bez ugrožavanja vaše bezbednosti. Zahvaljujući interfejsu prilagođenom korisniku, vaše aplikacije će se pojaviti na Uconnect™ HD ekranu od 7” organizovane u lako čitljive stranice.

  Google, Google Play i Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

  Kliknite ovdeda pregledate kompatibilne uređaje

  (RED) SPECIJALNI KOMPLET ZA DOBRODOŠLICU

  Odabirom (500X)RED, pravite značajan izbor.

  Iskoristite poseban komplet za dobrodošlicu u trenutku isporuke vozila:

  • Posebna maska za ključ automobila
  • Specijalno urađen dozator*

  *U ovom dozatoru ne mogu se držati rastvori na bazi alkohola, kada god se koristi u automobilu. U svakom slučaju, upotreba rastvora na bazi alkohola koji se drže u ovom dozatoru je pod vašom potpunom odgovornošću.