Skip to content Skip to navigation

  MOĆ RAZNOVRSNOSTI

  Izrazite svu ljubav prema otvorenom, novim opcijama motora dostupnim na Nev Panda Cross. Izaberite hibrid, CNG i benzin 4x4.

  Hybrid

  Hybrid motor 1.0 GSE 70KS, dostupan u Panda ponudi, omogućava vam vožnju i kretanje na mnogo pogodniji i ekološki pihvatljiviji način. Ne samo da smanjuje CO2 emisiju do 30%*, već omogućava pogodnosti za parking mesta i poreske olakšice**. Danas je ušteda novca i poštovanje životne sredine mnogo lakše uz Pandu. *Prema NDc2 homologaciji u odnosu na prethodni 1.2 benzinski motor. ** Prema lokalnom zakonodavstvu.

  CNG

  Još jedan prikladniji Panda izbor za vas: 0.9 70KS CNG TwinAir motor. Zahvaljujući prirodnom gasu (metanu) ovaj motor vam omogućava uštedu na troškovima goriva i potrošnji, istovremeno smanjujući emisiju štetnih gasova. Kao održiviji izbor u poređenju sa benzinskim motorima, takođe vam pomaže da izbegnete saobraćajne blokade i pruža vam veću slobodu kretanja i mogućnost prelaska na konvencionalno gorivo kad god želite. CNG motori takođe imaju najniže pogonske troškove po kilometru, što znači da što više putujete, više štedite.

  4x4

  Takođe dostupan u ponudi Pande, benzinski motor 0.9 85KS TwinAir 4x4. Moćniji i efikasniji, savršen je izbor za smelije iskustvo vožnje. Njegova 4x4 tehnologija omogućava poboljšano prianjanje i vuču na bilo kojoj vrsti puta, dok vam funkcija izbora načina vožnje omogućava da odaberete svoj omiljeni režim vožnje: Auto, Off-Road i Hill Descent Control, za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji, uvek.