Skip to content Skip to navigation
  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE

  (RED) INSPIRISAN HUMANOŠĆU

  (RED) i Fiat: jednistveno partnerstvo koje se bori protiv pandemije sa svakim kupljenim modelom Fiat (Tipo)RED familije, kreirajući etičku i najrelevantniju seriju. (RED) je organizacija koja se bori protiv globalnih zdravstvenih vanrednih problema kao što su AIDS I COVID: svaki put kada kuptie (RED) proizvod, vasa kupovina pokreće donaciju Globalnom Fondu za podršku niza usluka prevencije, lečenja, savetovališta, testiranja, edukacije i usluga brige zajednicama kojima je to najpotrebnije. Zato smo se ponosono pridružili ovom pokretu i kreirali Fiat (Tipo)RED: omogućivši Vam da budete deo toga. Fiat, Jeep and RAM namenili su donaciju od minimum 4M$ Globalnom Fondu između 2021-2023 kako bi pomogli u borbi protiv vanrednih zdravstvenih situacija kao što su COVID i AIDS sa serijom (RED). Svako vozilo (FIAT)RED je deo ove

    Fiat (Tipo)RED Hatchback i Station Wagon imaju sedišta napravljena delom od SEAQUAL® MARINE PLASTIC*, nove održive, potpuno sledljive sirovine iz SEAQUAL INICIJATIVE koja je napravljena od morskog otpada. Doadatno su, sedišta i volan tretirani je biocidnom supstancom sa veoma efikasnim delovanjem (> 99,9 % u trenutku tretiranja*) protiv virusa i bakterija, sa produženom zaštitom tokom vremena **) 

   *SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova održiva, potpuno sledljiva sirovina iz SEAQUAL INICIJATIVE koja je napravljena od morskog otpada. SEAQUAL® MARINE PLASTIC je dobijena od 100% morske plastike. 25%* platna sedišta napravljeno je od SEAQUAL® MARINE PLASTIC. *SEAQUAL® MARINE PLASTIC se koristi samo u centralnim umecima jastučića i poleđina, 25% SEAQUAL® i 75% normalnog poliestera.

  ** Nakon laboratorijskih ispitivanja, sprovedenih u skladu sa internim specifikacijama kompanije, u kojima su simulirani uslovi volana u upotrebi, smanjenje mikrobnog opterećenja ostaje veće od 99,9% nakon 3.000 ciklusa simulirane upotrebe.