Skip to content Skip to navigation

  (RED)

  600 novih načina da se pomogne ljudima. Novi 600 dolazi sa svim legendarnim (RED) karakteristikama. Dostupan u 3 boje.

  OTKRIJTE (RED)

  (RED) i Fiat: jednistveno partnerstvo koje se bori protiv pandemije sa svakim kupljenim modelom (FIAT)RED porodice, kreirajući etičku i najrelevantniju seriju. (RED) je organizacija koja se bori protiv globalnih zdravstvenih vanrednih problema kao što su AIDS I COVID: svaki put kada kuptie (RED) proizvod, vasa kupovina pokreće donaciju Globalnom Fondu za podršku niza usluka prevencije, lečenja, savetovališta, testiranja, edukacije i usluga brige zajednicama kojima je to najpotrebnije. Zato smo se ponosono pridružili ovom pokretu i kreirali (FIAT)RED porodicu : omogućivši Vam da budete deo toga.

  RADIO 10.25"

  Uživajte u omiljenim pesmama, povežite telefon i upućujte ili primajte pozive od svojih kontakata na ekranu od 10,25 inča sa prilagodljivim dizajnom. Odaberite boju i grafiku koju želite da podesite i započnite svoje putovanje!

  DOBRODOŠLICA

  Nema ništa bolje od srdačne dobrodošlice kada dođete negde, čak i kada vas pozdravi vas automobil! Vaš novi 600 će vas uvek pozdravljati, kada uđete i izađete.

  DETALJI (RED)

  Pored jedinstvenih boja i (RED) logotipa, dobijate sedišta od reciklirane crne tkanine. Štaviše, moći ćete da uživate u prednostima hromoterapije u automobilu, sa 64 moguće kombinacije boja.

  VIŠE PROSTORA

  Vašu udobnost stavljamo na prvo mesto i zahvaljujući inovativnom centralnom tunelu sa prilagođenom oblogom (RED), možete da odložite i organizujete sve svoje lične stvari, za kapacitet od 15L. Nije loše!