Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  INFOTAINMENT  

  Sa DAB radiom od 10 inča sa navigacijom* i 6 zvučnika, možete da slušate svoje omiljene pesme i uživate u neponovljivom zvučnom iskustvu. Štaviše, možete koristiti brzu Bluetooth vezu da povežete sve pametne telefone u automobilu za manje od 5 sekundi.
  *Dostupno kao opcija

  APPLE CARPLAY™ WIRELESS

  Novi Fiat 500 električni je kompatibilan sa Apple CarPlay-om.​ Povežite svoj iPhone sa Uconnect™ 10,25" displejom i kontrolišite Apple CarPlai bežično pomoću Siri glasovne kontrole ili ekrana na dodir. Bežični Apple CarPlai je pametniji, bezbedniji način da koristite svoj iPhone u automobilu. Možete da dobijate uputstva, upućujete pozive, šaljete i primate poruke i slušate Apple Music, audio-knjige ili podkastove dok ste i dalje fokusirani na put.CarPlai, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znaci kompanije Apple inc. CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znaci kompanije Apple inc.
  *Dostupnost aplikacije može se razlikovati zavisno od tržišta. Proveriti sa dilerstvom pre kupovine.

  ANDROID AUTO™ WIRELESS

  Fiat 500 e je takođe kompatibilan sa Android Auto™ i može se povezati bežično (sa kompatibilnim telefonima). Kada se vaš pametni telefon poveže sa automobilom, interfejs prilagođen korisniku prikazuje vaše aplikacije na ekranu Uconnect™ 10,25" osetljivom na dodir. Možete da upravljate muzikom i kontaktima, a zahvaljujući Google mapama možete direktno da istražujete mape, uslove saobraćaja u realnom vremenu sa ekrana osetljivog na dodir i bez ugrožavanja bezbednosti. Google, Google Play, Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google LLC. Da biste koristili Android Auto na ekranu automobila, trebaće vam vozilo kompatibilno sa Android Auto, Android telefon koji koristi Android 5.0 ili Iconer i aplikacija Android Auto.

  Da biste koristili Android Auto Vireless, moraćete da imate nešto od sledećeg "• Bilo koji pametni telefon sa Android 11.0 i Vi-Fi mrežom od 5 GHz. U Evropskoj uniji pametni telefoni moraju da ispune dodatne regulatorne zahteve da bi koristili Vi-Fi mrežu od 5 GHz u automobilu. • Google ili Samsung pametni telefon sa Android 10.0. • Samsung Galaki S8, Galaki S8 + ili Note 8 telefon koji koristi Android 9.0."