Skip to content Skip to navigation

INFOTAINMENT

500X porodica pruža savršenu konekciju za vaša putovanja, zahvaljujući 7" Uconnect TM radiju sa navigacijom, DAB, kompatibilnosti sa Apple CarPlay i integraciji sa Android Auto™ aplikacijom.

INFOTAINMENT

SNAGA JE X FAKTOR

Izaberite snagu. 500X nudi liniju motora koji će zadovoljiti potrebe svakog vozača. Birajte između dva efikasna dizel motora, brzog benzinskog motora ili potpuno novog HIBRID-a, koji sadrži 1.5L turbo benzinski motor i 48V električni motor.

HYBRID

Najnovije na Fiatovom putu ka elektrifikaciji. 1.5L GSE T4 motor, sposoban da proizvede 130 KS, uparen je sa 48V, 15kW e-motorom i 12V remenskim starterom za tišu, snažniju i ekološki prihvatljiviju vožnju. U kombinaciji sa potpuno novim 7-brzinskim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom, uživajte u glatkoj vožnji koja smanjuje emisiju CO2 i potrošnju goriva do 10%. Nije potrebno punjenje, a i dalje možete da iskoristite prednosti širokog spektra jedinstvenih potpuno hibridnih funkcija.

PETROL

Član porodice benzinskih motora FireFly, 1.0L GSE T3 motor sa turbopunjačem isporučuje 120 KS i puno zabave. Veoma je brz i efikasan, plus potpuno usklađen sa Euro E6D-Final standardom, kako biste bili sigurni da putujete bezbrižno na putu.

DIESEL

Izaberite između dva pouzdana i zabavna dizel motora sa turbo punjenjem: MultiJet 1.3L, koji generiše 95 KS ili veći, snažniji 1.6L, koji proizvodi 130 KS. Bilo da ste spremni za avanturu ili samo idete okolo, MultiJet porodica motora, uparena sa peto i šestostepenim manuelnim menjačem, garantuje tečnu i uzbudljivu vožnju svaki put.

(500X) RED

*Fiat, Jeep and RAM namenili su donaciju od minimum 4M$ Globalnom Fondu između 2021-2022 kako bi pomogli u borbi protiv vanrednih zdravstvenih situacija kao što su COVID i AIDS sa serijom (RED). Svako vozilo (FIAT)RED je deo ove donacije.