Skip to content Skip to navigation

INFOTAINMENT

500 model pruža savršenu konekciju za vaša putovanja, zahvaljujući 7" Uconnect™ radiju sa navigacijom, DAB, kompatibilnosti sa Apple CarPlay i integraciji sa Android Auto™  aplikacijom.

INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY™

APPLE CARPLAY™ Zahvaljujući podršci Apple CarPlay aplikacije, možete da povežete iPhone sa Uconnect™ radijom sa 7" HD ekranom i da pratite navigaciju, obavljate pozive, šaljete ili primate poruke i slušate Apple Music, audio knjige ili podkastove, ne skrećući pažnju sa puta. CarPlay možete kontrolisati pomoću Siri glasovnog servisa ili ekrana osetljivog na dodir.

CarPlay™, iPhone I Siri su registrovani zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.a

Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje

ANDROID AUTO™

500 Connect ima integrisanu AndroidAuto™ aplikaciju. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte mapama, muzikom, kontaktima i sl., bez ugrožavanja vaše bezbednosti. Zahvaljujući interfejsu prilagođenom korisniku, vaše aplikacije će se pojaviti na Uconnect™ 7” HD ekranu organizovane u lako čitljive stranice. Možete da slušate Apple Music preko Android Auto™ aplikacije za preuzimanje 50 miliona pesama bez reklama koje zajedno čine beskrajnu plejlistu.

Google, Google Play I Android Auto™ su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

Pritisnite ovde da proverite kompatibilne uređaje.

PERFORMANSE MODELA 500: NOVA ENERGIJA, KAKO U GRADU TAKO I NA DRUGIM TERENIMA

Uvođenje delimične hibridne tehnologije u čitavu seriju 500 čini ovaj legendarni gradski automobil još efikasnijim i a iskustvo vožnje u njemu još boljim.

HIBRIDNI I GLATKI RAD

Zahvaljujući delimičnoj hibridnoj tehnologije 500 i 500C ne samo da su efikasniji, sa manjim emisijama C02, već pružaju i suptilniji i opuštajući doživljaj vožnje. Delimični hibridni sistem pomaže u ubrzavanju jer poboljšava odziv motora i omogućava neosetno i brzo ponovno pokretanje motora tokom faze kreni-stani Delimični hibridni sistem je samopuneći te ne zahteva da bude priključen na punjač. Sistem koristi energiju koja nastaje tokom vožnje u leru i kočenja čime osigurava laku vožnju po gradu i izvan njega, uz istovremene ekološke i ekonomske koristi. The mild hybrid system is self charging and does not require to be plugged in. The system recoups energy during the coasting and braking phases for hassle free driving in and out of town, whilst still providing ecological and economical benefits.

**According to local legislation

BUDITE GLAVNI

Uvođenjem hibridne tehnologije intuitivni TFT displej na modelu 500 i 500C su nadograđeni tako da prikazuju i ključne indikatore baterije. To podrazumeva nivo baterije, protok energije (korišćenje i povraćaj), kao i preporuka o najboljem stepenu prenosa radi postizanja optimalne efikasnosti.