Skip to content Skip to navigation

  VOŽNJA NIKAD NIJE BILA OVAKO ZABAVNA

  INFOTAINMENT  

  500% zabave. Otkrijte sistem za informisanje i zabavu na Vašem Hibridnom Fiatu 500 i 500C, opremljenim sa UconnectTM 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir, DAB radiom i komandama volana. Zahvaljujući funkciji handsfree Bluetooth®, ruke su vam slobodne da upravljaju volanom, dok vam pogled ostaje usmeren na put ispred.

  MOPAR® CONNECT 

  Zahvaljujući svojoj tehnologiji sledeće generacije Mopar® Connect, automobil će vam uvek biti pri ruci, gde god da se nalazite. Zaključavajte i otključavajte vrata, saznajte gde je parkiran, dobijajte obaveštenja o svakom njegovom pokretu, kao i o trenutnoj brzini. Push notifikacije vam neće dozvoliti da u vozilu zaboravite nešto važno. Dostupno kao opcija.

  APPLE CARPLAY

  Zahvaljujući podršci Apple CarPlay aplikacije, možete jednostavno da povežete vaš iPhone sa Uconnect™ HD ekranom od 7" i da pratite navigaciju, obavljate pozive, šaljete ili primate poruke i slušate Apple Music, audio knjige ili podkaste, ne skrećući pažnju sa puta. CarPlay možete kontrolisati pomoću Siri glasovnog servisa ili ekrana osetljivog na dodir.

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

  Kliknite ovde da pregledate kompatibilne uređaje here

  ANDROID AUTO™

  500 i 500C je kompatibilan sa Android Auto™ aplikacijom. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte mapama, muzikom, kontaktima i sl., bez ugrožavanja vaše bezbednosti. Zahvaljujući interfejsu prilagođenom korisniku, vaše aplikacije će se pojaviti na Uconnect™ HD ekranu od 7”. Dostupno kao opcija

  Google, Google Play i Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

  Kliknite ovde da pregledate kompatibilne uređaje here