Skip to content Skip to navigation

  ZABAVA U VOŽNJI

  ZABAVA U VOŽNJI

  Na novom modelu Tipo Hatchback i Station Wagon tehnologija se ističe. Radio od 7’’ vam omogućava da uživate u muzici, navigaciji i povezivanju sa svojim uređajima na jasan, vidljiv i lak način. Infotinment Uconnect5™ 10,25’’ je dostupan kao opcija.

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Povežite svoj iPhone sa Uconnect™ Infotainmetom od 7’’ ili 10.25” i bežično upravljajte Apple CarPlay funkcijom pomoću Siri glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir. Bežični Apple CarPlay je pametniji i sigurniji način upotrebe iPhone uređaja u vašem automobilu. Možete dobiti uputstva, pozivati, slati i primajte poruke i slušati Apple Music, audio knjige ili podkastove, a pritom ostanete usredsređeni na put.

  *Dostupnosti Apple CarPlay funkcije zavisi od konkretnog tržišta.

  Kliknite ovde kako biste istražili kompatibilne uređaje. here

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani Apple inc zaštitni znaci.

  WIRELESS ANDROID AUTO™ 

  Novi Tipo Hatchback i Station Wagon poseduju mogućnost povezivanja sa Android Auto™ funkcijom. Jednom kada se vaš pametni telefon poveže sa automobilom, user-friendly interfejs prikazuje vaše aplikacije na Uconnect™ ekranu od 7’’ ili 10.25”. Možete da upravljate muzikom i kontaktima, a zahvaljujući Google mapama možete u stvarnom vremenu da istražujete putanje i uslove saobraćaja direktno sa touch screen ekrana i sve to bez ugrožavanja bezbednosti. Dostupnosti Apple CarPlay funkcije zavisi od konkretnog tržišta.

  Google, Google Play, Andord Auto i Waze su Google LLC.zaštitni znaci.

  Kliknite ovde kako biste istražili kompatibilne uređaje. here