Skip to content Skip to navigation

UŽIVAJ U ČISTIJEM VAZDUHU TOKOM CELE GODINE, GDE GOD DA SE NALAZIŠ

Dok se probijaš kroz gradsku gužvu, uz kratak osvrt na broj vozila u tvojoj blizini, možda se pitaš kakav je kvalitet vazduha?

Dok posmatraš kako priroda cveta, možeš se zapitati kada će ove godine polen biti najprisutniji.

A ti se osećaš bezbedno u svom automobilu. Međutim, izgled može da vara.

Bez redovne zamene filtera, zagađen vazduh može ući unutar kabine.

Alergeni

 

Da li znaš da kako se povećava nivo zagađenja vazduha, raste i šansa za dobijanje alergijske reakcije, naročito na polen? U prethodnoj deceniji, broj ljudi koji pate od alergija drastično se povećao. Procenjuje se da je afektovana čak trećina populacije ove zemlje. Čak I kada su prozori zatvoreni, može postojati akumulacija alergena u vozilu.

Prašina i fine čestice

 

Naročito u urbanim područjima, teško je pobeći od efekata zagađenja. Prašina I čestice raznih vrsta, često su nevidljive golim okom. Čak iako smo naučili da živimo sa njima, nije na odmet biti oprezan. Ipak, uz adekvatni filter kabine, obezbeđuješ sigurnost u tvom vozilu.

Zagađenje

 

Što su temperature niže, vazduh je zagađeniji. Istovremeno, provodiš više vremena u toplom vozilu. Jedan I po sat u proseku, da budemo precizniji. Iako ne deluje da udišeš smog, vazduh izvan vozila može biti do 5 puta zagađeniji od vazduha pokraj puta na kom se nalaziš.

PRIME FILTERI MENJAJU KVALITET VAZDUHA KOJI UDIŠEŠ

Ne jedan, ne dva, nego TRI različita sloja Mopar Prime filtera, apsorbuju štetne gasove i neutrališu do 96% alergena, naročito polen i prašinu.
Tako možeš zaštiti sve osobe u svom vozilu od prljavštine spolja.BIOFUNKCIONALNI SLOJ

Podigni čistoću vazduha na viši nivo! Specijalni biofunkcionalni premaz se bori protiv uhvaćenih alergena pomoću prirodnih polifenola. Uskraćujući hranu buđi i bakterijama, on smanjuje njihov dalji razvoj.

 

SLOJ SA AKTIVNIM UGLJEM

Granulirani aktivni ugalj stiže u pomoć! Ovaj sloj blokira i eliminiše neprijatne mirise i štetne gasove kao što su ozon, sumpor-dioksid i azotni oksidi.

 

SLOJ ZA FILTRIRANJE ČESTICA

Prašina, polen i ostaci guma ne mogu mu promaći! Filtrira, pokazujući visok nivo performansi.

 

Zaštiti sebe i svoje saputnike odabirom PRIME filtera.

Poruči kod najbližeg dilera