Skip to content Skip to navigation
NEW 500X AND 500C DOLCEVITA SPECIAL EDITION

(FIAT)RED PORODICA

(RED) INSPIRISAN HUMANOŠĆU

(RED) i Fiat: jednistveno partnerstvo koje se bori protiv pandemije sa svakim kupljenim modelom (FIAT)RED porodice, kreirajući etičku i najrelevantniju seriju. (RED) je organizacija koja se bori protiv globalnih zdravstvenih vanrednih problema kao što su AIDS I COVID: svaki put kada kuptie (RED) proizvod, vasa kupovina pokreće donaciju Globalnom Fondu za podršku niza usluka prevencije, lečenja, savetovališta, testiranja, edukacije i usluga brige zajednicama kojima je to najpotrebnije. Zato smo se ponosono pridružili ovom pokretu i kreirali (FIAT)RED porodicu : omogućivši Vam da budete deo toga. Fiat, Jeep and RAM namenili su donaciju od minimum 4M$ Globalnom Fondu između 2021-2023 kako bi pomogli u borbi protiv vanrednih zdravstvenih situacija kao što su COVID i AIDS sa serijom (RED). Svako vozilo (FIAT)RED je deo ove donacije.

(RED) NAPRAVLJEN ZA DOBRO LJUDI

(500)RED vam pruža potpuno nov (FIAT)RED Komplet: proizvode koji vam nude zdraviju atmosferu unutar automobila.

INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

(RED) SPECIJALNI KOMPLET ZA DOBRODOŠLICU

Odabirom (500)RED, pravite značajan izbor. Iskoristite poseban komplet za dobrodošlicu u trenutku isporuke vozila:
• Posebna maska za ključ automobila
• Specijalno urađen dozator*

*U ovom dozatoru ne mogu se držati rastvori na bazi alkohola, kada god se koristi u automobilu. U svakom slučaju, upotreba rastvora na bazi alkohola koji se drže u ovom dozatoru je pod vašom potpunom odgovornošću.

* The images are for illustrative and indicative purposes only and some may show versions, trims, accessories and/or equipment available only on request and upon payment. The available colors and the seats' upholstery may vary for technical and/or construction and commercial reasons and may only be available on vehicles in stock.